Tegenwoordig zie je de Light Box in diverse woonkamers of kinderkamers Maar deze zou toch ook erg tof staan in je gameroom? Zeker als je streamt via Twitch en er iemand komt kijken en wil weten wat je speelt, hoewel iedereen die niet onder een steen woont het waarschijnlijk direct al ziet… Toch een leuke extra gadget!
img_lightbox_coolgift_01
De doos van de Light Box, ook wel Light Up Message Board genoemd, ziet er wat mij betreft veelbelovend uit.

img_lightbox_coolgift_02

In piepschuim en veel plastic is de light box en bijbehorende letters verpakt.

img_lightbox_coolgift_03
De verpakking weegt ook niet veel, het is verbazingwekkend licht in gewicht.

img_lightbox_coolgift_04
Om de nodige teksten te kunnen maken komen er een hele lading cijfers, letters en enkele symbolen bij de light box meegeleverd. Er zijn ook enkele blanco versies meegeleverd om zelf iets op te krabbelen.

img_lightbox_coolgift_05
Alle letters zitten goed in een folie verpakt waardoor ze er flink uitgetrokken moeten worden. Beetje licht geweld moet kunnen toch?

img_lightbox_coolgift_06
Toen ik de letters had uitgepakt begon ik meteen met woorden te maken. Natuurlijk kon de tekst Female-Gamers niet missen op mijn nieuwe light box. De letters schuif je er gemakkelijk, hoewel een enkele wat stroef gaat, waardoor je snel nieuwe woorden kan maken.

img_lightbox_coolgift_07
Mooi toch? In al mijn enthousiasme was ik vergeten dat het een light box betrof, er moest dus ergens een knopje of iets dergelijks te vinden zijn om hem aan te zetten..

img_lightbox_coolgift_08
Aan de zijkant zit dus een aan/uit knopje. Geen stekkertjes, geen snoertjes en draadjes..

img_lightbox_coolgift_09
Hij werkt dus op batterijen! Wat ik wel fijn vind met een kleine wereldontdekker in huis, dat de batterijen er niet zomaar uitgehaald kunnen worden.

img_lightbox_coolgift_10
Tijd dus om mijn meest awesome gereedschapskoffertje erbij te pakken, die natuurlijk geheel in roze is (eens gekregen voor mijn verjaardag, supergaaf cadeau en word vaak gebruikt!)

img_lightbox_coolgift_11
Er gaan maar liefst zes! batterijen in. Gelukkig had ik die nog wel liggen en kon ik na het weer veilig afsluiten van de batterijklep het lichteffect even testen.

img_lightbox_coolgift_12

Overdag is het niet goed te zien, maar het effect is wel erg leuk!

img_lightbox_coolgift_13
Zoals ik al aangaf, het is een leuke gadget om in de gameroom te zetten. De woonkamer, om te laten weten wat je speelt, mochten er vragen komen “Wat is dat”, “Wat doe je?”, dan is het duidelijk. Maar ook andere teksten kun je er natuurlijk in zetten. Op de kinderkamer staat hij ook erg leuk en misschien kan je hem ook in de keuken gebruiken met “Wat eten we vandaag” of “Menu vandaag”.

Een hele leuke gadget, technisch snufje of gewoonweg een leuk hebbeding! Te koop voor €34,95 bij Cool Gift. Op de productpagina zie je ook nog een aantal tips voor woorden.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.