Onlangs kondigde EA en Maxis hun Summer of Sims aan met een hoop nieuwe content voor alle Simmers. Als eerste krijgen we de Binnenplaats Oase Kit, maar deze wordt gevolgd door een wat mij betreft zeer gewenste Game Pack, namelijk Interieurdesigner!

Interieurdesign en binnenhuisarchitect waren bij mij in de running toen ik een opleiding moest kiezen voor na de Havo. Helaas had ik niet de benodigde vakken en ben ik heel wat anders gaan doen, maar nu krijg ik toch nog een beetje de mogelijkheid om het beroep uit te gaan oefenen. In De Sims 4 Interieurdesigner krijgen je Sims de mogelijkheid om een carrière als freelance interieurdesigner te beginnen. Je neemt opdrachten van je buurtbewoners aan en probeert deze uiteraard zo goed mogelijk uit te voeren.

Zoals je in de trailer kunt zien krijgen interieurdesigners een opdracht voor het aanpassen van de woning van je opdrachtgever. In een overzicht van de opdracht zie je wat de klant wil, wat het budget van de klant is en wat je nog moet doen om alles duidelijk te krijgen zoals de kavel van de klant bezoeken en de klant leren kennen. Het is dan vervolgens aan jouw om je creatieve brein aan het werk te laten gaan en er iets moois van te maken. Hoe beter jij je werk doet, hoe meer aanbevelingen je krijgt om meer interieurs onder handen te nemen. En als je echt goed uit wilt pakken zorg je natuurlijk voor een fantastische onthulling met een voor- en na-vergelijking, zoals bij Eigen Huis en Tuin of een van die andere programma’s.

“Met De Sims 4 Interieurdesigner willen we Simmers de gereedschappen en middelen geven om hun bouwkunsten uit te breiden en hun talent in interieurontwerpen op prikkelende nieuwe manieren uit te drukken,” aldus Jill Johnson, producer van De Sims 4 Interieurdesigner“Onze community heeft altijd al indruk op ons gemaakt met hun vindingrijkheid en creativiteit bij het bouwen van prachtige huizen voor hun Sims. We kunnen niet wachten om hun ongelooflijke ontwerpen en renovatie-onthullingen te zien met de nieuwe freelance interieurontwerper-carrière.”

Om je carriere wat te ondersteunen zijn er ook wat toffe nieuwe items toegevoegd, zoals modulaire banken en kasten, ingebouwde ovens en fornuizen! Daar word ik echt heel blij van, want ik heb serieus vaak gedacht “had ik hier nu maar een inbouwoven kunnen plaatsen” of “het kookeiland zou veel mooier zijn met een kookplaat in plaats van een fornuis”. Laat staan al die kasten die ik veel liever over de hele wand zou plaatsen of om het bed heen. Of een prachtige hoekbank! En heb je die speeltent en hoogslaper met bureau gezien?! Nou ja, je zult begrijpen dat ik dus niet kan wachten om deze nieuwe dingen uit te proberen. De Sims 4 Interieurdesigner Game Pack is vanaf 1 juni verkrijgbaar voor PC/MAC via Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One en zal zoals altijd €19,99 gaan kosten.

Dan is er dus nog The Summer of Sims in de maanden mei, juni en juli waarin de Game Pack werd aangekondigd, maar ook nog een aantal virtuele evenementen, drie game updates en een nieuw Uitbreidingspakket. Wat dit allemaal precies in gaat houden is nog even een verrassing, maar hopelijk volgt hierover snel meer nieuws! Voor meer info over De Sims 4 of deze nieuwe Game Pack check je Twitter, TikTok, Facebook en Instagram of natuurlijk de officiële website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.