We hebben via een poll gevraagd wat de gamende dames onder de kerstboom aan zouden willen treffen. We hadden al wat antwoorden neergezet maar er was ruimte om nog wat toe te voegen. Ook zo benieuwd wat voor tech de dames willen uitpakken?

We gaan van de minst geliefde cadeautjes naar de meest populaire en starten met de mededeling dat er vooralsnog niemand heel blij zal zijn als er een ingepakte muis onder de kerstboom ligt. Nu hopen we wel dat de dames die de lijst hebben ingevuld dat ze beseffen dat het om een game-muis ging en niet een echte (die trouwens ook heel schattig zijn!)

10 – Virtual Reality set
Je moet er ook maar tegen kunnen natuurlijk Virtual Reality, dit is niet echt populair en dat zal vast ook komen door het prijskaartje dat er aan hangt.

9 – Tablet
Hoewel je tegenwoordig bijna alles wel op je smartphone kan doen is een tablet soms ook wel fijn om in huis te hebben om op te lezen, te surfen of een spel te spelen. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, handig om je eens goed in te lezen over de tablets die op dit moment op de markt zijn.


8 – Powerbank
Eigenlijk is een powerbank natuurlijk een superhandig cadeautje! Hoe snel is jouw telefoon eigenlijk leeg? Een powerbank stop je makkelijk in de tas en zo kan je onderweg ook altijd even opladen. Welke moet je nu kiezen? Neem eens een kijkje naar de Top 10 Powerbanks op de website van Bol.com.

7 – Headset
Er is eigenlijk teveel keuze in headsets dat je door de (kerst)bomen het bos niet meer ziet. Maar als je een specifieke in gedachten heb, geef dat dan even door aan jouw kerstman of kerstvrouw. Misschien is een lijstje met specificaties ook handig om erbij te leveren.

6 – Digitale camera of e-Reader
Een mooie digitale camera of een e-Reader zal ook zeer worden gewaardeerd. Lekker lezen tijdens de donkere dagen, of juist mooie foto’s maken van de herfstkleuren of wie weet sneeuwperikelen?

5 – Smartwatch
Wij dames zijn graag bij de tijd en willen natuurlijk andere leuke dingen op onze slimme horloge kunnen aflezen. Hoe doen we het op de sportschool? Of hoelang hebben we geslapen? Let er wel even op wat voor smartphone je hebt.


4 – Controller
Vroeger, toen we nog zo lekker jong waren, kreeg je een bijpassende controller bij je zojuist gekochte console. Tegenwoordig kan je deze zelf of laten pimpen of al kant en klaar aanschaffen. Zo is ons oog gevallen op een erg gave Rose Gold Controller PS4 voor de PlayStation 4.. Die willen we echt, heel graag!

3 – Iets anders, nl…
In de categorie, iets anders.. Kwamen nog wat leuke en lekkere tips voorbij! Wat te denken van Gametime Kaarten voor je favoriete spel, of juist een tegoedkaart voor bijvoorbeeld Steam. Maar ook neutrale cadeaukaarten worden gewaardeerd (zo kunnen we zelf iets leuks vinden en weten we dat er ook het juiste gekocht zal worden). Tijd om te kunnen gamen is ook een hele goede tip! Maar met chocolade, thee of nagellak zijn we ook wel blij hoor.

2 – Console (PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One)
De ene wil graag een nieuwe console, de ander is gewoon een beetje hebberig en wil ze alle allemaal. Toch komt de Nintendo Switch het meeste naar voren, leuk ook voor de rest van de familie natuurlijk en een Game PC zou voor sommigen ook erg leuk zijn.

1 – Games
Met stip op de eerste plaats, games! Hier is zoveel keuze in, vraag of geef door welke je graag wilt geven of ontvangen. Ook handig even te vertellen welke console je hebt voor je een verkeerd exemplaar krijgt en er nog niet mee kan spelen en moet wachten tot na de feestdagen, dat is zuur!

Uiteindelijk is het belangrijkste om gezond en gelukkig zijn en dan zijn cadeautjes niet altijd heel belangrijk, een belevenis is ook altijd leuk om samen te doen.

Wat zou jij graag onder de boom willen vinden?

Dit artikel bevat affiliate links.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.