Dit product is ideaal voor gamers met te weing USB poorten. Door middel van deze USB-hub creëer je in één oogopslag vier nieuwe USB poorten. Je levert er weliswaar één voor in maar deze prachtige tulpen uit Amsterdam maken dat weer helemaal goed.

Met een draadlengte van 45cm en een gewicht van 55g kan de Tulpen USB-hub 4 poorten van USB 2.0 leveren. De hub is makkelijk te gebruiken, plug en play.

img_usb_tulpenhub

Laten we het hebben over het design. De tulpen vind ik een hartstikke leuk idee. Ik dacht dat de tulpen ook in hoogte konden verschillen maar die was helaas niet het geval. De rode kapjes om de USB heen zien er wat goedkoop uit. Na 1x vallen lag er al 1 kapje vanaf. Als je in elke USB iets steekt ziet het er heel rommelig uit. Er lopen eigenlijk te veel draden en dat geeft onrust en drukte.

De USB-hub werkt prima en ziet er grappig uit. Als je overal een USB hebt aangesloten ziet het er gewoon rommelig uit. Je moet heel voorzichtig zijn want na 5 minuten had ik per ongeluk al 1 tulpje gesloopt.

Je koopt de Tulpen USB-hub bij Coolgift voor €14,95

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.