Oh man, als je het over Final Fantasy hebt ben ik direct de tel kwijt en dan komt Square Enix ook nog met maar liefst vijf titels. Het betreft games voor de PC, PlayStation, Xbox en Smartphones dus voor elk wat wils. Ik neem ze even met je door.

FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS

Voor: iOS & Android
Wanneer: Zomer 2016
Over: FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is een gloednieuw turn-based FINAL FANTASY-avontuur voor mobiele apparatuur dat gericht is op een wereldwijde doelgroep. Gebruikmakend van klassieke vechtsystemen met een vereenvoudigde mobiele interface en een combinatie van retro pixel art en rijke 3d-graphics kruipen spelers in de huid van twee dappere krijgers die hun fantasierijke wereld Lapis ten onder zien gaan. Ook bekende FINAL FANTASY-personages maken in dit spel hun opwachting. De free-to-play mobiele titel is meer dan zes miljoen keer gedownload in Japan en komt deze zomer naar het Westen.

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

Voor: PlayStation 4
Wanneer: 2017
Over: FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE borduurt voort op de FINAL FANTASY XII-klassieker uit 2006, die nu nog mooier en makkelijker te spelen is. De HD-remaster introduceert diverse moderne verbeteringen, inclusief een vernieuwd battle design en job-systeem. Met nieuw geïmplementeerde trofeeën, deelfuncties en duidelijke audiovisuele verbeteringen beleven zowel oude als nieuwe spelers een groots avontuur in de volledig vernieuwde en verbeterde wereld Ivalice.

FINAL FANTASY XIV: Heavensward

Voor: PlayStation 3, PlayStation 4, PC en Mac
Wanneer: Nu
Over: Bezoekers kunnen het tijdens de Primal Battle Challenge opnemen tegen “Sephirot”, een van de nieuwe eindbazen in FINAL FANTASY XIV: Heavensward, om een exclusief “I BEAT SEPHIROT”-shirt te winnen. Daarnaast kunnen ze op de stand gratis een enorme draagtas met FINAL FANTASY XIV-illustraties krijgen, en worden ze uitgenodigd om op de foto te gaan terwijl ze een 2 meter hoog chocobo®-standbeeld berijden in de South Hall-lobby. Met wereldwijd meer dan vijf miljoen geregistreerde accounts borduurt Heavensward voort op de geprezen MMO FINAL FANTASY XIV, inclusief een verhoogd maximumlevel en een verhaallijn over de Holy See of Ishgard en de duizend jaar durende Dragonsong War. Heavensward blijft content voor spelers updaten met de recente release van Patch 3.3, Revenge of the Horde, die het verhaal over de Dragonsong War afsluit. Verder zijn er nieuwe dungeons, een nieuwe alliance raid en nog veel meer.

FINAL FANTASY XV

Voor: PlayStation 4 en Xbox One
Wanneer: 30 september 2016
Over: FINAL FANTASY XV is de langverwachte actie-RPG die het 15e deel in de opvallende serie vormt. Het spel vertelt het meeslepende verhaal over kroonprins Noctis en zijn kameraden, die al reizend proberen te overleven nadat de strijdmacht van Niflheim een verrassingsaanval heeft uitgevoerd op het koninkrijk Lucis. Met een open-wereld omgeving, een fascinerende cast, adembenemende beelden en real-time gevechten is FINAL FANTASY XV de ultieme spelervaring voor zowel veteranen als nieuwkomers in de serie. Het universum van het spel wordt uitgebreid met KINGSGLAIVE: FINAL FANTASY XV van Sony Pictures Home Entertainment (SPHE), inclusief de stemmen van Aaron Paul, Lena Headey en Sean Bean en de animatieserie BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV.

WORLD OF FINAL FANTASY

Voor: PlayStation Vita & PlayStation 4
Wanneer: 28 oktober 2016
Over: WORLD OF FINAL FANTASY combineert klassieke RPG-spelmechanismen met frisse en fantasierijke speelgoedachtige graphics in een aandoenlijk avontuur. Dit spel, een gloednieuwe titel in de FINAL FANTASY-franchise, kan worden gespeeld door zowel trouwe fans als nieuwkomers in de serie: het laat een nieuwe generatie gamers kennismaken met de legenden van FINAL FANTASY. Spelers leiden een tweeling door gevarieerde FINAL FANTASY-werelden en verzamelen, houden en mobiliseren aandoenlijke en bekende monsters, waaronder de Cactuar, Tonberry en Behemoth.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.