Er komt een Kingdom Hearts 4!!! Als dat geen groot nieuws is. Square Enix en Disney slaan de handen wederom ineen om een vierde deel in de geliefde serie te ontwikkelen. Wat weten we nu? Wat kunnen we verwachten? We vertellen je er over.

Hoera! Kingdom Hearts bestaat 20 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Hoe kan dat nu beter dan een vierde deel aan te kondigen. Even realistisch blijven, want als het net zo gaat als met Kingdom Hearts 3 kunnen we deze waarschijnlijk pas in 2026 spelen, maar absoluut iets om naar uit te kijken!

De schitterende aankondigings-trailer zie je hier:

Sora keert terug met de nieuwe verhaallijn genaamd Lost Master Arc. In de trailer zie je hoe Sora het opneemt tegen een enorme vijand in de prachtige stad Quadratum. Uiteraard zijn de trouwe metgezellen Goofy en Donald ook weer van de partij en maken we kennis met het mysterieuze personage Strelitzia. Het ziet er werkelijk prachtig uit, maar een eerste blik op welke Disney-werelden we gaan verkennen blijft helaas nog uit.

Echter zijn we er met de aankondiging van Kingdom Hearts IV nog niet, want vanwege het 20-jarig jubileum verschijnt er ook een gloednieuwe mobile-game Kingdom Hearts: Missing Link. Dit nieuwe avontuur laat spelers in zowel het rijk van Scala ad Caelum als in de echte wereld tegen de Heartless strijden en een nieuw, origineel verhaal ontdekken.

Voor de echte die-hard-fans is er ook een jubileum-merchandise welke je hier kunt shoppen. Het slotstuk van Kingdom Hearts: Dark Road verschijnt in augustus 2022 als gratis update voor de Kingdom Hearts X Dark Road-app.

Zoals al eerder aangegeven is een exacte release-datum van Kingdom Hearts IV nog niet bekend, hopelijk gaan we daar de komende maanden (of jaren) meer over horen. Dat de eerste beelden al vertoond zijn zegt natuurlijk ook al wel dat er al behoorlijk wat werk verricht is. Of de release ook meteen beschikbaar is voor bijvoorbeeld de Nintendo Switch is ook nog niet duidelijk. Mochten we meer weten over Kingdom Hearts IV laten we dit jullie uiteraard zo snel mogelijk weten.

© Disney. © Disney/Pixar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.