Altijd al je eigen boot willen hebben? Echt zo’n bizar grote boot, met van alles erop en eraan, eigenlijk onrealistisch en totaal niet te betalen? Nou, tijd om deze boot te bouwen en nog veel meer te gaan klooien Sea of Craft!

In Sea of Craft draait het dus allemaal om vaartuigen. Je kunt ze zo gek niet verzinnen of je zou het moeten kunnen bouwen, als het maar drijft (of vliegt…). Er zijn verschillende spelmodi waar je je helemaal in kunt uitleven. Zo zijn er single-player levels waarin je verschillende uitdagingen krijgt die jouw vindingrijkheid en creativiteit op de proef zullen stellen. Ga je liever op avontuur? Dan kun je de zeeën verkennen met jouw eigen schip en zul je onderweg verschillende avontuurlijke opdrachten tegenkomen.

Mocht je helemaal je eigen creatieve ei kwijt moeten, dan kun je ook vrij bouwen. Met meer dan 180 verschillende onderdelen kun je vrijwel alles bouwen wat je wil. Zoals je hierboven ziet kun je zelfs draken maken, voor als je liever geen natte voeten krijgt. Tot slot kun je nog het gevecht aangaan met andere kapiteins, maar dan moet je wel een schip hebben die uitgerust is met geschut!

Zoals je in de trailer ook kunt zien is er genoeg te doen in Sea of Craft. Kies je eigen spelmodus en gaan met die banaan. Dus of je nu gaat voor single-player uitdagingen, open wereld verkenning, 8-speler PvP of de creatieve modus, plezier gegarandeerd. Wizard Games Global belooft ook nog eens realistische fysica, dus dat kan ook nog wel eens leiden tot hilarische momenten tijdens het varen. Mocht je nou super trots zijn op je vaartuig, dan kun je deze delen in de Steam Workshop, die met de Early Access al volledig beschikbaar is. En heel fijn, ze beloven geen micro transacties toe te voegen aan de game. Kijk daar hou ik nou van!

Sea of Craft is nu beschikbaar in Early Access op Steam voor €14,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.