Destiny spelers kunnen hun hart ophalen de nieuwe uitbreiding Rise of Iron zal 20 september dit jaar nog moeten verschijnen. Je gaat terug naar het begin van je reis..

Voortbouwend op de basis van Destiny keer je als speler in dit nieuwe chapter terug naar het begin van je reis. Je wordt uitgedaagd om je aan te sluiten bij een van de grootste helden van Destiny en zij aan zij te strijden tegen een gezworen vijand uit het verleden.

Als je de uitbreiding alvast reserveert ontvang je de black and silver Iron Gjallarhorn Rocket Launcher, wel even via de officiele website. Let wel dat je de basisgame van Destiny en de vorige uitbreiding The Taken King nodig hebt.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.