In de meeste games gaat het hoofdpersonage alleen op avontuur, maar er zijn titels waarin een sidekick essentieel is om verder te komen. HEY, LISTEN! Wie kent het elfje uit Zelda niet? En wat dacht je van Luke die altijd trouw Professor Layton bijstaat? De Female Asking Questions wil weten: Wie is je favoriete sidekick?

Artikel_FAQ_Sandra

Ik heb volgens mij niet echt een favoriete sidekick uit een game, ik vind zo veel personages leuk.

Artikel_FAQ_Laura

Luigi! Niet alleen omdat hij in een van mijn favoriete gamefranchises ooit voorkomt, maar ook omdat ik me altijd vereenzelvig met hem. Ik ben ook lang en lomp, mijn voornaam begint ook met een L en ik ben ook de eeuwige Player2, of ik nou met mijn vriend speel of met mijn broer vroeger.

Artikel_FAQ_Celine

Op een of andere manier moet ik nu aan de hond van Fallout 4 denken.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.