Carnaval! Beneden de rivieren een groot begrip en daarboven een stuk minder. Van 19 februari t/m 21 februari barst het grote feest weer los en verkleed iedereen die daar van houdt zich en gaat al hossend door de straten. We zijn benieuwd als welk personage de Female-Gamers-redactie carnaval zou gaan vieren.

Alena: Ik ga nooit naar carnaval, maar ben wel aan het kijken voor een toffe outfit voor Comic Con dit jaar! Ik wil heel graag als Peggy Carter of Captain Carter, want ik vind haar echt heel tof. Ze is stoer en draagt toch hele sierlijke kleding. Hela van Thor of Black Widow (Infinity War of End Game stijl) lijkt me ook heel erg tof!

Linn: Alice! Het liefste de Alice uit Alice: Madness Returns met toch het vleugje evil-heid er in. De originele sprookjes-Alice is ook prima, maar stiekem is dit nog een langgekoesterde wens. Heb ik echter zin om door hordes mensen die verkleed door de straten lopen te wandelen? Nee, helaas voel ik mij daar toe absoluut niet aangetrokken. Laten we het maar gewoon bij de gedachtes houden.

Witchy: Een echte carnavalsvierder. De afgelopen weken zeer druk geweest met het maken van kostuums. Als een pure Venloose is het één en al feest tijdens carnaval!

Boevje: Ik heb nog nooit carnaval gevierd, maar voor mij zou het dan als leerling van Hogwarts zijn. Wel ravenclaw natuurlijk!

Jadzia: Als ik een outfit zou kunnen toveren voor carnaval. Dan zou ik als Theresa van Fable carnaval vieren. De grote zus van de held en blinde ziener. Helaas heb ik te weinig tijd en energie om nog zo’n outfit zelf te maken. Een ander personage is Sera uit Dragon Age Inquisition. Mijn D&D karakter is op haar gebaseerd.

Voor iedereen die carnaval gaat vieren heel veel plezier! Alaaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.