Games zijn er in allerlei soorten en maten. Soms heb je een dusdanig goede game dat je echt op een opvolger hoopt. In deze editie van FAQ geven we antwoord op de vraag welke game echt een opvolger mag krijgen.

Alena: Zack & Wiki: Quest for Barbaros Treasure. Deze game hebben we voor Nintendo Wii en is echt een fantastisch leuke game. De game is vreselijk underrated en is ook maar weinig bekend bij mensen, maar wij hebben ons er echt kostelijk mee vermaakt. Ik hoop echt dat er een versie voor Nintendo Switch komt en dan zou ik het ook direct kopen! Dat geldt trouwens ook voor Eledees!

Patricia: Ik zou het niet weten. Eigenlijk komen er teveel opvolgers, het voelt een beetje als de boel uitmelken tot op de laatste druppel. Nu snap ik ook wel dat bepaalde games zo goed zijn en al jaren door gamers aangeschaft worden. Overal waar een deel twee of drie van is, krijg ik al bijna kriebels. Als ik dan toch iets moet zeggen, waar blijft Donkey Kong? Die mag wel vaker terugkomen.

Linn: It Takes Two! Ik vond dit de beste co-op game in jaren en heb echt enorm genoten van het grappige verhaal, de vreemde spelletjes en de soms nog gekkere situaties. Vriendlief zit al continue te vragen om een re-match waarin we de rollen omdraaien, ik vermoed dat het daar binnenkort toch echt de tijd voor is. Nóg leuker is natuurlijk een vervolg op de game. Hoe dat vorm zou moeten krijgen geen idee, maar wij kunnen er hier in huis als echte coop-liefhebbers niet langer op wachten en zien hem liever nog vandaag dan morgen verschijnen. Nog een andere optie: Hogwarts Legacy mag van mij ook een opvolger krijgen, maar ik geloof dat eerst nog heel veel spelers aan de game moeten beginnen en ervaren hoe leuk hij is!

Amber: Het is een spel wat nog maar net uit is eigenlijk en ook nog ge-update wordt, maar Grounded. Ik vond Grounded de beste co-coop op game die ik ooit gespeeld heb. Er zit een leuk verhaal in, heel veel afwisseling, ook echt wel moeilijk als je de moeilijksheidsgraad niet te laag hebt staan. Veel te ontdekken, veel verstopte dingen en een goede grind om hem met 100% uit te spelen. Nu is er onlangs een update geweest, versie 1.2, die weer nieuwe en leuke content brengt, maar ik zou graag een soort gelijk spel hebben. Ik hoop in ieder geval dat er nog veel updates mogen komen zodat we hem steeds weer even op kunnen pakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.