Menig Female-Gamer werkt in een gamewinkel of wordt in een speelgoedwinkel vaak aangesproken om advies te geven, als ze dat al niet uit zichzelf doen (betweters!). Vaak zijn het familieleden die geen idee hebben wat te kopen voor hun nichtjes en neefjes, of ouders  die om watvoor reden dan ook zelf niet gamen en met een groot vraagteken boven het hoofd naar het schap staren. De Female Asking Questions wil weten: welke game raad jij mensen met kinderen altijd aan?

 

Artikel_FAQ_Maike

Dit vind ik nogal een moeilijke vraag aangezien ik weinig mensen ken met jonge kinderen. Ik zou het om eerlijk te zijn niet weten.

Artikel_FAQ_Sandra

Little Big Planet! Dit was het eerste spel wat ik op de PlayStation 3 heb gespeeld en heb ik twee weekjes terug nog aan een gezin met jonge kinderen aangeraden in een winkel. Zij waren druk op zoek naar een spel wat de kinderen samen konden spelen, wat niet zo veel agressiviteit bevatte en echt kindvriendelijk zou zijn. Het is zo’n vrolijk en onschuldig spelletje! Het zelf maken van levels is misschien nog te moeilijk maar het doorspelen van de verhaallijn kunnen kinderen prima samen doen.

Artikel_FAQ_Laura

De LEGO-games. Ik wil ze het namelijk niet aandoen om failliet te raken door toys-to-life-games, en ik vind het tof als kinderen samen kunnen gamen met andere kinderen of met papa/mama/oom/tante/opa/oma. Nu is er natuurlijk ook een toys-to-life-concept van LEGO, Dimensions, maar ik zou ze LEGO Harry Potter aanraden of LEGO City Undercover. Die laatste kun je niet co-oppen, maar het is wel een hele vermakelijke game die voor alle leeftijden tof is. LEGO Harry Potter is nog altijd mijn favoriet, en als het kind het leuk vindt, dan kun je daarna mooi het tweede deel LEGO Harry Potter kopen.

Artikel_FAQ_Patricia

LEGO games en Skylanders! LEGO is bijna voor elke leeftijd, leuk en grappig. Skylanders ook, het spreekt heel erg aan al zijn ouders er misschien iets minder blij mee als aaaaaaal die Skylanders verzameld moeten worden hoewel dit leuke cadeautjes zijn voor onder de boom, verjaardagen en het volbrengen van klusjes!

Artikel_FAQ_Mirjam

LEGO games! Ze zijn leuk, grappig, leerzaam en je kunt het met z’n tweeën spelen.

Artikel_FAQ_Sam

 

 

 

Ik heb vorig jaar Fawn Disney Infinity gegeven maar om heel eerlijk te zijn vind ze Rayman Legends veel leuker om te spelen. Soms spelen we samen en soms lost ze de levels in haar eentje op. Wat ze naast Rayman Legends leuk vind om te spelen is Just Dance. Ze had enorm veel plezier met de Just Dance 2016 Demo en ze kon geen genoegen krijgen van het liedje. Onlangs heb ik als beloning Just Dance 2015 voor haar gehaald en ze vind het geweldig. Dus heb je een dochter dan raad ik zeker Just Dance aan.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.