Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Deze week blijven we in de winter sfeer. Na de pantoffels, de mokken , de mutsen en de sokken is het deze week de beurt aan de onesies. Een onesie is een zacht broekpak uit één stuk dat armen en benen bedekt. Het is heerlijk om een onesie aan te hebben als je bijvoorbeeld thuis op de bank zit. Ik had niet verwacht dat er zoveel onesies zijn. Daarom deze week een kleine selectie onesies.

img_onsiestarwars
Star Wars

img_onsiemario
Super Mario

img_onesiepokemon
Pokébal

img_onesieyoshi
Yoshi

img_onesiebatman
Batman

img_onesiesuperman
Superman

img_onesieadventuretime
Adventure time

img_onesietoystory
Toy Story

img_onesiealiceinwonderland
Alice in Wonderland

img_onesiecookiemonster
Cookie Monster

img_onesieninjaturtle
Ninja Turtles

img_onesieangrybirds
Angry birds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.