Als we het over winter hebben spreken we over kou, sneeuw en ijs. Een sport zoals ijshockey kan daarin niet ontbreken. In Nederland is ijshockey niet zo populair maar in de Verenigde Staten, Canada en de Scandinavische landen wel. NHL 16 is de FIFA van de ijshockey. De NHL series bestaan al sinds 1991.

Betreedt het ijs in singleplayer of multiplayer. Maak een eigen karakter en beleef de carrière mode. Hierin speel jij mee bij je favoriete team. Je kan ook een eigen team maken en meedoen met verschillende toernooi ’s en seizoenen.

Wat ik mij nog van de vorige NHL kan herinneren is dat bij een hattrick het publiek ook echt hoedjes het veld op gooit. Tegenspelers kan je een flinke beuk geven. Dit is geoorloofd in het ijshockey. Je kan zelfs een speler door de glazen want beuken zodat het glas breekt en de spelers door de wand heet valt. Dit zijn leuke aspecten van de game die het spelen nog leuker maken.

Zoals ik al zei ik ijshockey niet zo populair in Nederland. Ik vind NHL zelf wel een toffe game. Schaatsen over het ijs met hockeysticks en proberen de puck in het doel van de tegenstander te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.