Iedereen weet dat het leukste gamepersonage ooit Professor Layton is, toch? Laten we ons eens richten op die gamepersonages die je juist doen zuchten zodra je ze tegenkomt. In Pokemon kun je in sommige gevallen nog zo hard proberen om ze te omzeilen, maar vallen ze je toch aan en moet je aan de bak. Maar, ook helden in games kunnen je soms enorm storen. De Female Asking Questions wli weten welke gamepersonages de dames liever zien gaan dan komen.

Artikel_FAQ_Laura

Dat is een makkie, dat is Blooper Nanny. Misschien zegt het je zo een-twee-drie niet zoveel, maar als ik zeg onderwaterlevels in Mario-games, dan weet je het. Het zijn die kwal-achtige volgers die ook nog eens een hele rits mini-Bloopers achter zich aan meenemen, waardoor het nog onmogelijker wordt om niet klein te worden of af te gaan, seconden nadat je ze je beeld in zag komen. Zelfs er in dit stuk over schrijven doet mijn ergernislevels enorm omhoog rijzen.

Artikel_FAQ_Patricia

Luigi. Hij springt soms stom in games en ik heb er gewoon niets mee. Ik zou hem ook niet willen kiezen als hij als laatste over zou zijn.

Artikel_FAQ_Sandra

Louis uit Left 4 Dead. Ik vind dat spel echt super tof om te spelen met mijn vriend en broertje, en wie blijft dan over als character? Juist ja: Louis. Loopt altijd in de weg, wordt altijd neergeschoten of schiet mij in mijn nek als ik probeer iemand dekking te geven als we proberen hordes zombies neer te schieten en dan steelt hij tot overmaat van ramp ook nog de enige pillen die in de wijde omgeving gevonden worden. Ik moet toegeven dat ik regelmatig Louis zelf maar neerschiet: “Pak aan, een kogel hier en daar! En laat ons team nu met rust, met z’n drieën spelen we zelfs beter als met jou erbij!”. Hard, ik weet het, maar hij moest de waarheid horen.

Artikel_FAQ_Maike

Dit is ook weer een moeilijke vraag. Ik denk niet dat er echt een personage is dat ik heel irritant vind of ik ben dat personage gewoon vergeten.

Artikel_FAQ_Celine

De eindbaas van Killing Floor 1 en 2. Hij heet de patriarch. Dat maakt hem denk ik ook een goede eind baas als hij jou tot op het bot irriteert.

Artikel_FAQ_Sam

 

 

 

Een van de meest irritante gamepersonages voor mij zijn de Gnomes in Fable III. Er is een quest waar ik een haat/liefde verhouding mee heb en dat is Gnomes are Evil! Met deze quest moet je op zoek gaan naar de Gnomes in Albion en dat zijn er in totaal 50. De Gnomes zijn goed verstopt en heel erg irritant, je moet ze neerschieten om ze te vangen. Ze zeggen dingen als “Shhh!! He’s/She’s coming!” of “Yeah He/She was a terrible shot too!”. Toch kan ik het niet laten om die quest keer op keer weer te doen.

Artikel_FAQ_Mirjam

Zo dit is een lastige vraag….uhmm dan zou ik zeggen Bowser. Waarom moet hij nou elke keer weer de prinses ontvoeren!

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.