Wanneer een jonge man plotseling overlijdt maken zijn familie en vrienden een moeilijke tijd door. Fragments of Him is een first person verhaal game. Je beleeft de verhalen van de familie en vrienden voor en na het overlijden van deze man. Jij moet keuzes maken en bepalen hoe de game gaat verlopen.

img_fragmentsofhim3

Fragments of Him is een indie game gemaakt door: SassyBot. Sassybot is van Nederlandse bodem en bestaat al sinds maart 2012. Het bedrijf werd opgericht door studenten van de International Game en Architecture & Design opleiding uit Breda.

Tot dus ver heb ik alleen de demo van Fragments of Him kunnen spelen. Met je eigen ogen zie je een ongeluk gebeuren waar het volgens mij allemaal om gaat. Verschillende personages om het slachtoffer heen rouwen van verdriet. Alles wat er van deze jonge man over is gebleven zijn Fragments of Him.

img_fragmentsofhim

De setting van de game is behoorlijk grauw. Allemaal zwart, wit en grijs kleuren. Een voice over leest de teksten voor. Als je acties kan doen worden deze geel gekleurd. Je ziet dus in een oogopslag waar je heen moet gaan. Ik ben wel benieuwd geraakt hoe het spel gaat aflopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.