First 4 Figures heeft bekend gemaakt dat ze een limited edition van een beeldje op de markt gaan brengen van Luigi en met zijn trouwe spookhondje Polterpup uit de game Luigi’s Mansion 3 die eind oktober uit zal komen. Een prachtig beeld dat naar verwachting eind dit jaar verkrijgbaar zal zijn.

First 4 Figures is een gecertificeerd bedrijf dat toestemming heeft van grote, bekende gamefranchises om beelden te ontwerpen en verkopen. Personages uit The Legend of Zelda, Mega Man en Metroid zijn enkele voorbeelden waar ze beelden van hebben gemaakt. Nu mogen ze een nieuwe spelserie aan hun productlijn toevoegen, namelijk Luigi’s Mansion 3.

Het bedrijf is zeer vereerd om hun nieuwste beeld aan de wereld te tonen. Een 9 inch beeld van Luigi en Polterpup gemaakt van PVC. Luigi is voorzien van zijn trouwe spook viervoeter, die licht geeft door middel van ingebouwde LED-lampjes. Dit geldt ook voor de Poltergust G-00, de geüpgraded stofzuiger die Luigi op zijn rug meedraagt als wapen tegen spoken.  Verder zitten er glow in the dark partonen in verwerkt die automatisch licht geeft in het donker.

Dit unieke beeld is in een beperkte oplage verkrijgbaar. In totaal zijn er 3.000 stuks gemaakt. Op de onderkant van het beeld en op de achterkant van de doos is er met de handgeschreven welk nummer je hebt bemachtigd. Verder ontvang je een officiële verificatie kaart van echtheid.
Het beeld is 23 centimeter groot (9 inch) en weegt 0,962 kg.

Bron afbeelding: First4Figures.com/LuigiandPolterpup

Momenteel kost dite exclusieve Luigi and Polterpup beeld 114,99 dollar. Geen zin om nu alvast te pre-orderen? Geen probleem. Binnenkort zal het beeld ook op Nederlandse websites verkocht worden, zoals Nedgame.nl en Visiontoys.nl.

Voor meer informatie over dit unieke statue, ga je naar de officiële website van First 4 Figures.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.