Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Deze week blijven we in de winter sfeer. Na de pantoffels en de mokken zijn er deze week mutsen. Zelf heb ik een donkergrijze beanie op Firstlook gescoord. Ik kwam onwijs veel mutsen online tegen waarvan ik een selectie heb gemaakt met de leukste/grappigste exemplaren.

img_beanieGoT
Game of Thrones

img_beanieHarrypotter
Harry Potter

img_beaniepower
Powerknop

img_beanieBMO
Adventure time Bmo

img_beaniedarthvader
Darth Vader

img_beaniezelda
Zelda

img_beaniemario
Super Mario retro

img_beanieminion
Minion

img_beanieplatsvszombies
Plants vs Zombies

img_beaniebatman
Batman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.