Terwijl de E3 zo langzaamaan aan het beginnen is, gaan wij nog steeds stug door met onze 26 day challenge vrouwelijke gamepersonages. Vandaag is de N aan de beurt.

Nastasha Romanenko
Mevrouw Romanenko komt uit de Metal Gear Solid-reeks, waarin ze de rol van wapen-analyst speelt. Dat gebeurt niet vaak, dat ze een vrouw voor zo’n rol bedenken, dus gooo Metal Gear Solid! (Laura)
[center]IMG_26days_Natasha[/center]

Natalia Kowalski
Na weer de nodige tijd in Lego City Undercover te hebben gespeeld moet ik wel denken aan Natalia Kowalski. Eigenwijs met de hoofdletter E! Ze heeft het ook niet helemaal makkelijk gehad nadat Chase McCain haar identiteit op nationale tv onthulde nadat ze had getuigt tegen Rex Fury. (Patricia)
[center][/center]

Nina Williams
Weer een sexy vechter uit Tekken tag Tournament 2. (Celine)

Nina Williams uit Tekken serie. Deze sterke Ierse dame weet hoe ze moet vechten. Dat vind ik altijd leuk met vechtgames de sterke vrouwen erin. (Sam)

[center][/center]

Nariko
Nariko uit Heavenly Sword weet precies wat zij moet doen met een groot zwaar zwaard: vechten! Ze is nergens bang voor en zal als beste strijder van haar clan de voorspellingen proberen te vervullen. (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female14_nariko_sandra.jpg[/img][/center]

Naminé
Naminé uit Kingdom Hearts. Aangezien ik Kairi in deze lijst heb gezet leek het me ook logisch dat ik haar nobody toevoeg Naminé. Ik zal niet te veel over haar verklappen, maar ze is een ontzettend interessant karakter. (Maike)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Namine.jpg[/img][/center]

Nilin
Nilin, één van mijn favoriete games: Remember Me. dat kwam natuurlijk doordat er een vrouwelijke hoofdpersoon inzit. (Didi)

[center][/center]

Nova
Nova van Starcraft! Ze doet me aan Jennifer Lawrence denken – en laat ik die nou errug leuk vinden. (Heather)
[center][/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.