De M van Mora! Geen zin in kroketten? Misschien wel in vrouwelijke gamepersonages, dit is de dertiende dag van onze challenge, waarbij we op zoek gaan naar dames met de letter M.

Max
Max van Life is Strange is een gamepersonage waar ik vaak aan denk. De gameserie die uit episodes bestaat heeft al een grote impact op me gemaakt en we zijn pas bij de derde episode! Max is een heel toffe chick, die veel karaktereigenschappen heeft die ik zelf ook heb, waardoor ik de game nog toffer vind om te spelen. (Laura)

[center]IMG_26Days_Max[/center]

Midna
Midna! Hoe ze dat ding op haar hoofd houd met dat kleine lichaampje is voor mij een raadsel, maar cute is ze wel. (Heather)

Midna uit Hyrule Warriors. Midna komt uit de Twilight realm en is een van de personages die je kan kiezen in Hyrule warriors. Ze kan een wolf oproepen door een van haar unieke aanvallen. (Maike)

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Midna.jpg[/img][/center]

Maggy
Maggy, natuurlijk houden we allemaal van huisdieren en deze dame heeft een hele lieve maar ook een beetje enge. Maggy is de trapper uit de multiplayer game Evolve. (Didi)
[center][/center]

May
May uit Pokémon is natuurlijk mijn keuze tijdens veel van mijn Pokémon games. Ze is altijd zo vrolijk! (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female13_may_sandra.jpg[/img][/center]

Miku
Miku Hinasaki van Project Zero met een camera obscura een creepy huis vol plaaggeesten binnen lopen om je broer te vinden, dan ben je toch een held. Ik leefde tijdens de game enorm met haar mee en ben een paar keer flink geschrokken in de game. (Sam)

[center]img_30_Juni_Sam_Miku[/center]

Mileena
Zij is misschien wel de smerigste uit mijn rijtje, want ze zit in Mortal Kombat. Ze draagt niet voor niets een mondkapje, om haar lelijke tanden te verbergen. (Celine)
[center][/center]

Misty
Misty, je weet wel, van de Pokemon is mijn personage met de M. Ik dacht altijd dat ze een liefje was van Ash, maar ik heb nooit bewijs gezien eigenlijk. Ze zijn wel vaak op avontuur geweest en weten vele Pokemon te kiezen. (Patricia)
[center][/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.