De L is niet alleen de letter van Liefde, maar ook van een aantal vrouwelijke gamepersonages, welke hebben de dames vandaag weer uitgezocht voor hun 26 Day challenge?

Lima
Lima, de naam is misschien wat onbekend maar ze komt uit de Dance Central serie. Dat betekent in ieder geval dat ze weet hoe ze met dat lichaam moet bewegen. (Didi)
[center][/center]

Lightning
Lightning uit Final Fantasy XIII. Lightning is het hoofdpersonage uit deze Final Fantasy game. Lightning ziet eruit als een krachtige strijder. Daarnaast staat deze game ook op mijn lijst van games die ik nog wil spelen. (Maike)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Lightning.jpg[/img][/center]

Lara Croft
De prachtige, intelligente en atletische Lara Croft is niet alleen een archeologe maar ook een echte avonturier. Met wapens kan zij wel omgaan en heeft daarom geen moeite andere grafrovers van haar af te werken. (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female12_lara_sandra.jpg[/img][/center]

Liara
Liara T’Soni uit Mass Effect ik hou wel van een buitenaardse vrouwen. Liara is ontzettend slim en een studiebol wat ik echt geweldig vind. (Sam)

[center]img_30_Juni_Sam_Liara[/center]

Lilith
Eindelijk heeft Borderlands een vrouwelijk personage. En wat voor een! (Celine)
[/center]

Lily
In Scribblenauts neem je de rol aan van Maxwell en maak je in de loop van de game-reeks kennis met zijn familie. Zo ook met zijn tweelingzusje Lily! (Patricia)
[center][/center]

Lady
Lady is een lady maar wel met een dikke gun. Ze komt uit Devil May Cry en is een human demon hunter. (Heather)
[center][/center]

Lucca
In Chrono Trigger heb je een personage dat Lucca heet. Niet iedereen zal haar kennen, maar ze is een heel tof dametje met paars haar, erg cute. (Laura)
[center]IMG_26DAYS_Lucca[/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.