Dit wordt een lastige, want er zijn niet heel veel internationale vrouwennamen met de K, behalve natuurlijk Kate en Kim. Waar komen onze dames mee aan? Je leest het hier op de elfde dag van de 26 day challenge: vrouwelijke gamepersonages.

Kaileena
Kaileena, ook wel Empress of Time uit Prince of Persia. Een pittige dame die je liever niet voor de voeten loopt. (Heather)

[center][/center]

Kasumi
Kasumi, een beetje mysterieus maar alleen voor haar lieve gezichtje hoort ze al thuis in deze lijst. (Didi)

[center][/center]

Kairi
Kairi uit Kingdom Hearts. Kingdom Hearts is een van mijn favoriete games, gezien mijn liefde voor gaming en voor Disney. Kairi is een van de hoofdpersonages uit deze game. (Maike)

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Kairi.jpg[/img][/center]

Kitana
Al 10,000 jaar oud, maar de jong ogende Kitana uit Mortal Kombat slaat nog steeds iedereen die op haar pad komt in elkaar. (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female11_kitana_sandra.png[/img][/center]

Kitty
Haar naam is Kitty, Hello Kitty om precies te zijn. Lekker girly en te bewonderen in verschillende games. Gigantisch veel merchandise, dit fluffy poesje heeft diverse looks en heel herkenbaar voor velen onder ons. En niet te vergeten roze, heel veel roze! (Patricia)
[center][/center]

Kaine
Kaine van NieR ze heeft veel respect voor haar oma en komt koel en hard over. En dan vechten in een lingerie setje only in… (Sam)

[center]img_30_Juni_Sam_Kaine[/center]

Kinzie Kensington
Twee keer de letter K voor Kinzie Kensington uit Saints Row 4. (Celine)
[center][/center]

Kat
Kat uit Gravity Rush is een beauty, en ook nog eens de hoofdrolspeler van de game. Ze had een wat moeilijke start, maar heeft inmiddels haar leven veranderd naar dat van een superheld. Goed gedaan, Kat! (Laura)
[center]IMG_26Days_Kat[/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.