De E van eenhoorn! Vandaag zijn we aanbeland bij de vijfde dag en is de E aan de beurt. Welke vrouwelijke gamepersonages kunnne de dames bedenken met de letter E?

Emily
Vandaag voor mij een keuze op een vrouwelijk personage uit een casual game, Emily! Ze heeft natuurlijk haar restaurants, hoewel we dit natuurlijk samen doen, die bijgehouden moeten worden. Terwijl we onze bezoekers bedienen en voorzien van een natje en droogje komen er diverse problemen voorbij die het werken soms lastig maakt. Maar wat zijn wij altijd een top team samen en komen we er altijd uit en zijn we kapot na een ronde spelen in deze Time-Management game-reeks. (Patricia)

[center][/center]

Elizabeth
Elizabeth, deze dame uit Bioshock Infinite is elegant en heeft de mazzel dat ze zich in een prachtige wereld mag begeven. Ik zou wel een dagje haar beste vriendin willen zijn. (Didi)

Elizabeth uit Bioshock wat een prachtige mysterieuze vrouw. Ik vond de game geweldig en frustrerend tegelijkertijd. (Sam)

Elizabeeeth! Ik houd van Bioshock. De sfeer, de looks, de muziek, geweldig. (Heather)

[/center]

Edea
Edea uit Bravely Default. Dit is zo’n moeilijke game, maar wel prachtig ontworpen. Edea is de ridder in mijn party. (Maike)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Edea.jpg[/img][/center]

Eris Morn
Eris Morn uit Destiny wacht in de Tower met al haar bounties en spullen. Ze was vroeger een Guardian en is de enige overlevende uit een fireteam die op zoek waren naar Crota. (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female05_eris_sandra.jpg[/img][/center]

Elena Fisher
Uncharted series hebben een super goede storyline. Ik had graag de rol van Elena willen spelen. (Celine)
[center][/center]

Elsa Lichtmann
‘Do you think you can stop people from needing drugs, detective?’ Elsa Lichtmann weet LA Noire extra op te ‘vrolijken’ met haar wijsheden. Deze zangeres van de Blue Room is oorspronkelijk Duits en heeft zelf een lastige periode vol drugs achter de rug. Een interessant personage waarvan ik graag een prequel game zou willen zien. Kom maar door met LA Noire 2, Rockstar… (Laura)

[center]IMG_26Days_Elsa[/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.