De F is niet alleen van Female-Gamers, maar ook van een heleboel vrouwelijke gamepersonages. Onze dames hebben bedacht waar de F zoal voor kan staan.

Fran
Final Fantasy XII. Pijl en boog, schattige konijnen oortjes. Wat wil je nog meer?! (Heather)
[center][/center]

Flo
In de casual game Diner Dash (ook lekker Time-Management stressen) staat Flo centraal. Ze is moedig en neemt het tegen diverse tegenstanders en moet soms ook haar hersenen laten kraken om met oplossingen te komen. (Patricia)

[center][/center]

Fi
Fi uit Hyrule Warriors. Fi is de geest uit het zwaard dat is gemaakt door de godin Hylia. Dit zwaard is te vinden in de game Skyward Sword, maar Fi is veranderd in haar eigen personage in Hyrule Warriors. (Maike)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_fi.png[/img][/center]

Franziska
Gevaarlijk en mysterieus, Franziska uit The Saboteur laat niemand met zich sollen! (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female06_franziska_sandra.jpg[/img][/center]

Faith
Faith, volgend jaar mogen we weer gaan genieten van deze sterke vrouw. Ze rent, vliegt en springt over de daken. (Didi)

Faith Connors uit Mirror’s Edge heel eerlijk gezegd heb ik deze game niet echt veel gespeeld. Hoewel ik Faith een voorbeeld vind voor vrouwelijke personages, atletisch en mooi postuur zonder overdreven nadruk te leggen op sexy. (Sam)

Helemaal nu er schijnbaar een nieuwe Mirrors Edge schijnt te komen, loop ik pas helemaal warm voor Faith. Bring it on people! (Laura)
[center]img_30_Juni_Sam_Faith[/center]

Fiora
League of Legends Champion nummer twee. Een gevaarlijke strijder. (Celine)
[center][/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.