Dat er na het succes van Disney Infinity en Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes een nieuw deel in de toys-to-life-franchise van Disney zou gaan komen, dat was al duidelijk. Dat er eind dit jaar een film van Star Wars verschijnt, doet vermoeden dat Disney Infinity 3.0 geheel in het teken staat van Han Solo en co. Dat lijkt niet waar te zijn…

De figuren van Disney Infinity 3.0 zijn namelijk gelekt en daar zit voor zover wij dat in een flits hebben gezien, geen Han Solo, Stormtrooper of andere Star Wars-held bij. De Disney Infinity-website Infinity Enquirer plaatste een foto van de nieuwe figuren, maar haalde dit artikel op last van Disney Interactive offline. Minnie Mouse, Sam Flynn en enkele personage van Inside Out (de aanstaande Pixar-film) waren onder deze verzameling gelekte poppetjes.

Wij verwachten op E3 meer te horen van deze geruchtmakende zaak. We houden je op de hoogte.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.