Daag je vrienden uit voor een grappig gevecht. Speel samen met minimaal één en maximaal drie vrienden. Blijf jij als laatste over? Dan ben jij de winnaar.

In Friendship Club moet je proberen niet geraakt te worden. Dat klinkt makkelijker dan dat het is. Elke kogels blijft namelijk rond vliegen door de ruimte. Dit geeft een leuke en grappige toevoeging, want je wordt door je eigen kogels geraakt als je niet uitkijkt. Het spel kent negen verschillende speelmodi, vier verschillende ronde aantallen, vier verschillende personages, twee locaties en vijf snelheden.

img_friendship_club1

Friendship Club word gespeeld met: Chud, Shakey Jake, the Canardinal & old man Ricketts. Dit zijn vier grappige personages met ieder hun eigen kleur. Het spel kent twee locaties: Timmy’s house en The Wonky Wagon. In Timmy’s house zijn hoeken en obstakels. The Wonky Wagon is een western bar die juist groot en ruim is.

Ik heb de verschillende speelmodi voor jullie op een rijtje gezet:
Classic Mode: Start met 3 kogels. Wie als laatst overblijft wint.
Heatbutt: Start zonder kogels. Win door elkaar te beuken.
Standoff: Start recht naast je vrienden met maar 1 kogel.
Bullet Hell: Start met acht kogels.
Bully: Één van je vrienden heeft kogels en die moet binnen de tijd de andere killen.
Trick Shot: Schiet je vrienden zonder te lopen.
Turbo Bullets: Vang de geschoten kogels om er “Superhyper Bullets” van te maken
Assassins: Krijg punten voor elke vriend die je killt uit jouw team.
Crisscross: Start in de hoek zonder kogels. Ren naar de andere spawns om daar kogels te halen.

Het spel kan gespeeld worden in één ronde, drie rondes, vijf rondes of tien rondes. Elke ronde kent één winnaar. Zoals ik al zei zijn er vijf snelheden. In 100% heeft iedereen normale snelheid. 150% gaat al sneller en in 200% loopt en schiet iedereen super snel. Dit maakt het nog spannender. Verder nog 50 en 25% voor schieten in slow motion.

img_friendship_club2

Celine oordeel: review_cijfer_8.2
Tijdens het spelen heb ik mij flink vermaakt. De muziek vind ik heel goed bij de game passen. Grafisch ziet het er leuk en herkenbaar uit. Friendship Club is een superleuke game om samen met je vrienden te spelen. Als je de game op de PC speelt moet je wel meer dan alleen een keyboard hebben om de game te spelen. Één speler kan gebruik maken van keyboard en muis, de andere moeten met een gamecontroller mee spelen. Dit is best vervelend, want je moet ook met z’n vieren achter de computer gaan zitten. Mijn laatste puntje is dat het mij leuk lijkt als er een online mode komt.

+ De game klopt helemaal op het gebied van kleur, muziek en beeld.
– Dat je zelf gamecontrollers toe moet voegen om met je vrienden te kunnen spelen. (niet online kunnen)

Kopen als je: je vrienden wil uitdagen voor een grappig gevecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.