Heb je de nieuwe content van Middle Earth: Shadow of Mordor al gecheckt? Of ben jij sinds de game uit is aan de buis gekluisterd? Dat laatste zou heel goed het geval kunnen zijn, want de gamecommunity heeft al heel wat uren in de game zitten.

In een fascinerende infographic heeft ontwikkelaar Monolith onthuld dat er maar liefst 5.65 miljard Uruks zijn vermoord. Spelers hebben al meer dan 74.6 miljoen uren in de game gestopt. Bizar, als je je bedenkt dat deze titel pas een paar maanden uit is.

Meer weten? Check hier de cijfers:

IMG_MiddleEarth_Stats

Nou, waar wacht je nog op? Op naar die 100 miljoen speeluren!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.