Er klinken spannende geruchten in de gangen van Activision, als we gamesite Kotaku mogen geloven. Er schijnt een nieuwe Guitar Hero-game in de maak te zijn die op E3 wordt aangekondigd.

Het zou gaan om een release op Xbox One en PlayStation 4, dus hopelijk kunnen we onze oude gitaartjes nog gebruiken. Er komen sowieso nieuwe ‘instrumenten’ uit voor deze gloednieuwe release. Er wordt ook al in meer detail gesproken: zo zou de game er iets anders uit gaan zien dan zijn voorgangers en sowieso een wat realistischere inslag hebben.

Rond de feestdagen zou deze current-gen Guitar Hero moeten verschijnen, wij hebben er zin in. Activision laat overigens niets los over de gitaartitel.

 

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.