Voor degene die enorm uitkijken naar de game over de in een Ananas wonende grappige en altijd vrolijke spons, zijn er nieuwe screenshots vrijgegeven van de game SpongeBob HeroPants.

In SpongeBob HeroPants maak je samen met de andere onderwater-vrienden een spannende reis door Bikinibroek. Het verhaal binnen de game is een vervolg op de gebeurtenissen uit de nieuwe animatiefilm ‘SpongeBob 3D: Spons op het Droge’. Terwijl de SpongeBob fans de film al vanaf 28 januari kunnen bewonderen, moeten ze wat meer geduld hebben voor de game die vanaf 13 februari verkrijgbaar is op Xbox 360, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en PlayStation TV.

Binnen de game kan je als een van de zes bekende karakters, SpongeBob, Patrick, Octo, Sandy, Meneer Krabs en Plankton proberen om Bikinibroek te redden van een verwoestende twist in de tijd. Dit doe je met behulp van unieke hero-transformaties en ontgrendelbare combat-vaardigheden, reis door vervormde zeeën die vol zitten met boss battles, puzzels en verborgen schatten. Met de onderstaande nieuwe screenshots krijg je alvast een tipje van de sluier hoe dit eruit ziet.

img_spongebob_heropants_04

img_spongebob_heropants_03

img_spongebob_heropants_02

img_spongebob_heropants_01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.