De twee dagen zijn inmiddels al ruim over tijd, maar wij hebben natuurlijk ook een real life. Toch is er hier nu voor jullie de derde review van de XNA games. Dit maal gaan we Little Gamers bespreken, wat ook weer een totaal ander genre is dan de voorheen besproken games.
Gamerstijl.Je kunt al gelijk zien dat deze game door een echte gamer is gemaakt. Het titelscherm is opgebouwd uit de bekende elementen; Story Mode, Survival en Training. Bij de pre-release is alleen Story Mode speelbaar. Ook heb je 3 moeilijkheidsgraden, namelijk Noob, Gamer en 1337. Zoals je kunt zien is dat laatste een term die veel gamers gebruiken. Zulke termen kom je overigens overal in het spel tegen. GameplayLittle Gamers doet me een beetje denken aan speelbare platform games op sites als spelletjes.nl. Dit zijn games die de meeste niet-gamende jeugd speelt als ze op internet zijn. De bedoeling van het spel is namelijk dat je jezelf door levels heen moet slaan dmv het uitmoorden van je vijanden. Onderweg vind je allerlei voorwerpen waarvan je gebruik kan maken en ook je vijanden willen wel eens een interessant wapen bijhebben. Het is wel jammer dat je bij Little Gamers geen gebruik kan maken van de achtergrond.VechtenOp elke plek waar jij komt lopen wel andere vijanden. Jij moet deze weten te vermoorden. In het begin dienen je hoofd en vuisten als wapens maar naderhand ontmoet je mensen met betere wapens. Als je die vijanden vermoord zullen ze dat wapen op de grond laten vallen waardoor jij het vervolgens zelf kan oppakken. Je vijanden zijn altijd verschillend, de ene keer zijn het gewone nerds en de andere keer zijn het weer zombies. RichtenNatuurlijk moet je bij het vechten ook richten op mensen, hoe wil je ze anders raken? Helaas is het richtsysteem niet altijd even praktisch. Je richt namelijk met dezelfde knop waarmee je loopt. Ook moet je de thumbstick (waarmee je dus loopt en richt) wel extreem langzaam bewegen om goed en precies te kunnen richten.HumorHumor ontbreekt dit spel zeker niet. Als je bijvoorbeeld een eindbaas verslaat zegt je personage; ‘w00t!’ en als je voorwerpen oppakt legt je personage ook met behulp van leuke zinnen uit hoe ze werken. Ook zijn die voorwerpen dan redelijk van deze tijd, neem bijvoorbeeld een glas bier, als je deze drinkt gaat alles in slowmotion. En met alles bedoel ik ook écht alles.Downloaden als:-Je graag spellen speelt op spelletjes.nl maar bang bent dat je vrienden je dan uitlachen.-Je dagelijks de gametaal gebruikt.-Je droge humor hebtNiet downloaden als:-Je geen humor hebt-Je niks van gametaal afweet-Je niet je nerd soortgenoten wil uitmoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.