En ja hoor, het is weer tijd voor de tweede preview van de zelfgemaakte Xbox live games. Deze keer gaan we het hebben over JellyCar, een wiebelig auto spel wat totaal niet op Culture lijkt.
Platform: XBLA (xbox live arcade)Maker: Walaber (Amerika)GameplayHet doel van Jellycar is dat je een kleurige auto bespeeld die van grootte kan transformeren. Als je jezelf groot maakt kun je sommige voorwerpen omduwen terwijl je als je klein bent weer door smalle wegen kan. Dit maakt het spel gelijk een stuk leuker en actiever. Ook rij je een bepaald parcours en moet je proberen een goede tijd neer te zetten. Toch is Jellycar geen racegame, want je hebt oneindig tijd. Jellycar is niet een game die je fulltime gaat spelen aangezien er ook niet veel levels zijn. GraphicsJellycar heeft een vrij bijzonder sfeertje als het om een Xbox 360 arcade gaat. Alles is namelijk gewoon getekend en ingekleurd. Daarnaast is de achtergrond ook tekenpapier, zoals je op onderstaande afbeelding kunt zien. ReplayAls je een level hebt uitgespeeld kan je gebruik maken van de replay functie. Hierbij kan je kijken hoe je het parcours hebt afgelegd en wat er eventueel beter kan. Het is wel zonde dat er zich bij de replay geen geluid afspeeld. MoeilijkheidsgraadOm de levels van Jellycar uit te spelen moet je toch een redelijk inzicht hebben, aangezien de obstakels in het parcours soms denkwerk vereist. Natuurlijk neem je dan ook niet alle tijd om na te denken want je wil toch een goede timing neerzetten. Ik zelf heb totaal geen inzicht en kan de uitweg van sommige banen dus ook niet vinden wat soms vrij irriterend kan zijn.Downloaden als:-Je van artwork houdt-Je een autospel wil hebben wat eens niet om racen gaat.-je een goed inzicht hebtNiet downloaden als:-je heel snel gefrustreerd raakt-Je echt goede en realistische graphics wil-Je er niet tegen kan dat jouw game niet online staat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.