Awake78 heeft al ooit een nieuwsberichtje gemaakt over een aantal games. Deze games zijn gemaakt door normale gamers en vervolgens op XBL gezet. Deze games zijn echter maar pre-releases van full arcade games, toch hebben we besloten om er jullie alvast het een en het ander over te vertellen. De pre-releases zijn speelbaar tot 9maart en wij zullen om de 2dagen een van de games bespreken. Te beginnen met Culture.
RustgevendCulture is een erg rustgevende bloemengame. Niet alleen de sfeer, maar ook de achtergrondmuziek zorgt hier voor. Al bij het opstarten van het spel krijg je een mooie afbeelding van een vlinder en het titelscherm is een notitie boekje. Het notitieboekje bestaat uit enkele onderdelen waaronder de leaderboards. Als je ingelogd bent op Xbox Live kan je voor de hoogste score op het leaderboard gaan(en ik sta momenteel eerste). Het spel zelf bestaat uit 3 minigames, namelijk; Bloom Game, Flower Paint en Flower Garden.Bloom GameBij Bloom Game is de aarde besmet met wietplanten. Het is aan jou de taak om deze wietplanten te verwijderen. Dit doe je door ze te omcirkelen met bloemen. Bij elk level gebruik je verschillende soorten bloemen waardoor er een beetje variatie is. Naarmate je een hoger level bent zal de wiet sneller groeien. Als meer dan de helft van het wiet de wereld heeft overgenomen ben je game over. Flower PaintBij Flower Paint moet je een tekening van bloemen maken. Je hebt verschillende kleuren bloemen die je als het ware moet neerstrooien op een veld. Helaas kan je van te voren niet je resultaat zien en moet je ALLE hokjes vullen met bloemen. Ook zijn er geen punten te behalen voor dit onderdeel waardoor het niet deel uitmaakt van de leaderboards. Flower GardenBij Flower Garden is het de bedoeling dat je een bloementuin maakt. Ook hier maak je gebruik van verschillende soorten bloemen. Je hebt maar een aantal planten en moet ze dus ook nuttig besteden aan je tuin. Als je dat niet doet zul je ze weer moeten deleten want er is hier helaas geen nieuw game optie.Downloaden als:-Je jezelf verveeld-Je van bloemen houdt-Je benieuwd bent wat andere gamers voor games hebben gemaakt.Niet downloaden als:-Je een beetje actie wil-Je een game met een verhaal wil-Je leesproblemen hebt.Platform: XBLA (xbox live arcade)Maker: Hidden Path Entertainment (Amerika)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.