Er is de laatste tijd al veel nieuws rond Fable 2 gegaan. En nu hebben we al die nieuwtjes samen in elkaar geplakt om jullie een overzicht van Fable 2 te geven. Nu maar hopen dat LionHead zich ook aan zijn beloftes houdt.HondIn Fable moet je veel keuzes maken. Alle keuzes die je maakt hebben betrekking op de mensen. Als je goed bent zullen de meeste je eren of misschien wel verliefd op je raken. Als je slecht bent zullen de meeste bang voor je zijn. Bij Fable 2 is dit ook weer het geval, alleen zal je deze keer ook een hond bezitten. Je hond zal dezelfde keuzes maken als zijn baasje.TijdFable 1 was voor een RPG redelijk kort. Gelukkig gaat Lionhead hier verandering in brengen.Naast dat zal Fable 2 zich 500jaar na Fable 1 afspelen waardoor de wereld van Albion ook veel moderner is.Wij komen niet tekortIk vind het nogal teleurstellend dat de vrouwelijke personages weer te kort kwamen in Fable 1. Natuurlijk kwam je ze wel in de game tegen, maar je kon er zelf niet één bespelen. Vandaar dat ik altijd een man in een jurk was. Gelukkig kan je bij Fable 2 wel een vrouw zijn. Ook kun je bij Fable 2 eindelijk een gezinnetje opbouwen, het is namelijk mogelijk om kinderen te krijgen. Je kinderen zullen altijd van je blijven houden, ongeacht je daden. FamilieZoals al eerder vermeld kan je kinderen krijgen. Natuurlijk is het vrij lastig als je elke keer dat je met iemand slaapt kinderen krijgt. Daarom kan je kiezen tussen veilige of onveilige seks. Als je als vrouw zwanger raakt krijg je ook een dikkere buik. Molyneux(baas van LionHead) heeft ons laten weten dat hij ook gevoel in het spel wil hebben. In de meeste spellen van tegenwoordig komt bijvoorbeeld het gevoel van moordlustige daden, maar waar is de liefde? Bij Fable 2 zal je een deel liefde zien in je kind. Als je bijvoorbeeld terug komt van een quest staat je kind je al op te wachten.OnlineMolyneux heeft al enkele dingen verteld over het online spelen van Fable. De game zal namelijk een online coöperatieve mode bevatten. Je kan tijdens het spelen je vrienden een invite sturen om samen te spelen. Hiernaast zal er ook nog een minigame uitkomen op de Xbox360 Marketplace(alleen voor Xbox live). Deze game is een mix van roulette en craps. Je krijgt meer credits op Fable 2 als je dit minispelletje voor de release koopt.RealismeFable? Realistisch? Nee, natuurlijk niet! Maar er worden toch wat realistische puntjes toegevoegd aan Fable 2. Zo moet je bijvoorbeeld een beroep kiezen. Er is keuze uit veel verschillende beroepen, waaronder prostitue. En zelfs als je prostitue als beroept kiest zullen je kinderen van je houden.Geschreven door XLGamer, die door internet problemen het niet zelf kan publiceren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.