Het is alweer 2023! Happy new Bingewatch-year! Ook in 2023 komen er weer enorm veel films en series om te bingen op Netflix. Welke tips hebben we voor januari voor je in petto? We laten het je allemaal weten.

December staat altijd garant voor enorme drukte. Daarom is het binge-lijstje van ondergetekende persoonlijk wat summier. Behoorlijk summier, want er waren bij concurrenten ook de nodige binge-waardige films en series. The Crown is hier afgekeken en de film the Swimmers is gekeken en verder was het ook druk met gamen natuurlijk. Goede voornemen: weer even meer gaan bingen voor 2023!

Op naar januari, wat voor moois kunnen we allemaal op Netflix verwachten:

That 90’s Show
Iedereen kent That 70’s Show natuurlijk wel, maar onze helden uit de serie zijn 20 jaar later terug in That 90’s Show. Dezelfde acteurs, gloednieuwe kids, dezelfde humor, maar dan met een 90’s sausje. Te zien vanaf 19 januari.

Sahmaran
Een Turkse serie over een vrouw die half mens en half slang is. In Oosterse culturen is dit verhaal een legende en deze serie beloofd ons de nodige lessen over goed en kwaad. Te zien vanaf 20 januari.

Dog Gone
Een tranentrekkende film over een gezin en een hond. Op een dag raakt de hond vermist en de familie doet er alles aan om er voor te zorgen dat hij teruggevonden wordt en hij zijn medicatie krijgt. Te zien vanaf 13 januari.

The Pale Blue Eye
Een Netflix Original met Christian Bale in de hoofdrol. Een brute moord op de militaire academie van de VS. De hulp van Edgar Allan Poe wordt ingeschakeld. Nu te zien.

Lockwood & Co
Een young-adult paranormale thriller-serie in een door geesten geteisterde wereld. Drie jonge onderzoekers zetten alles op alles om een duivelse samenzwering te ontrafelen. Spannend! Gebaseerd op een boekenreeks en te zien vanaf 27 januari.

Kaleidoscope
Een enorm spannende serie waarin een grote overval centraal staat. Plots worden mensen toch wel behoorlijk hebberig en achterdochtig. De hoofdrol is weggelegd voor Giancarlo Esposito ( bekend van jawel Gus Fring in Breaking Bad en Better Call Saul). Nu te zien op Netflix.

Rogue Agent
Een meesteroplichter zijn en overal mee wegkomen? Leugens komen uit en in deze film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, zie je hoe een advocate de oplichter ten val wil laten komen. Nu te zien op Netflix.

Meer inspiratie nodig? Kijk dan deze trailer met nog meer nieuwe releases:

Meer interessante releases: Vikings: Valhalla – Seizoen 2 vanaf 12 januari, het Spaanse Sky Rojo – seizoen 3 zie je vanaf 13 januari of nu al zwijmelen met Fifty Shades Darker. True Crime met the Hatchet Wielding Hitchhiker is te zien vanaf 10 januari, Fauda – seizoen 4 zie je vanaf 20 januari en geniet nu van Bumblebee.

Kortom weer genoeg te kijken en te beleven, maar de echte krakers volgen natuurlijk later dit jaar.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.