We duiken al bijna de zomer in en flinke zonnige dagen en regenachtige dagen hebben elkaar flink afgewisseld. Gelukkig hoeven we niet van de bank af te komen, want Netflix heeft weer heel veel moois in petto. Welke releases MOET je in juni gaan bingen? We vertellen het je!

Helaas was mei niet de beste bingemaand op Netflix voor mij persoonlijk. Er zijn vele uitstapjes gemaakt naar andere streamingsdiensten. Op het watchlist-lijstje van afgelopen maand stonden: See For Me, Lucia de B., Crush, Senior Year als films. Ook zijn er toch nog twee series gebinged, namelijk Derry Girls en het slotseizoen van ¿Quién mató a Sara? Met name de series zijn zeker aanraders.

Op naar juni! Er staat ons echt iets heeeeeeeeeeeel tofs te wachten:

Peaky Blinders – seizoen 6
Hallo?! Het nieuwe seizoen van Peaky Blinders staat binnenkort op Netflix. We hebben er een eeuwigheid op moeten wachten, maar op 10 juni is het toch eindelijk zover. Bingen!!!

Spiderhead
Een film met Chris Hemsworth en ditmaal niet als Thor, maar als de serieuze baas van een bijzondere gevangenis. De gevangen krijgen een speciale behandeling met emotie regulerende medicijnen. Te zien vanaf 17 juni.

Man vs Bee
Rowan Atkinson speelt de hoofdrol in deze serie over een man versus een bij! Trevor past op huizen en in één van de huizen in het bijzonder loopt het dankzij een ietwat strijdlustige bij niet helemaal goed af. Roll van het lachen, want vanaf 24 juni zie je seizoen 1.

First Kill
Een gloednieuwe vampierenserie, daar houden we zeker wel van. Deze serie gaat over de liefde tussen en vampier en een vampierenjager. Beiden willen hun eerste slag slaan, maar dat wordt lastig in deze fantasyserie die te zien is vanaf 10 juni.

You Don’t Know Me
Een spannende misdaadserie die zich afspeelt in een rechtbank. Een man houdt een slotpleidooi en verteld daarin over een liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw. Te zien vanaf 17 juni.

Verder nog interessant materiaal om te bingen: Borgen – Power & Glory: de Deense hitserie gaat verder! De Belgische serie Twee Zomers is te zien vanaf 3 juni, het eerste seizoen van God’s Favorite Idiot is te zien vanaf 15 juni of overleef de zomer in de tienerserie Surviving Summer vanaf 3 juni. De interessante docu over een meisje dat opgroeide tussen de wolven, of toch niet? Zie je vanaf 7 juni.

Dat valt toch absoluut niet tegen? Gezien te zien dus in juni. Wat ga jij kijken?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.