Quiz er op los met een digitale versie met Trivial Pursuit Live 2! Laat weten hoe goed jouw kennis is en kom als slimste uit de bus. Snelle denkers en allesweters kunnen hun lol op met een enorme diversiteit aan vragen om te laten zien dat jij de Trivial Pursuit- master bent.

Wie kent het welbekende Trivial Pursuit niet, in diverse categorieën dien je vragen te beantwoorden. Heb je juist geantwoord dan mag je doorspelen of kun je een triviantje verdienen. Geen gedoe met het opzetten van een bord, want je hoeft enkel je console in te schakelen, eventueel wat vrienden bij elkaar te sprokkelen en je brein aan het werk te zetten.

Verwacht gloednieuwe vragen, verschillende moeilijkheidsgraden en een gevarieerde line-up aan personages. Er is zelfs een Twitch-streamingmodus om online jouw slimmigheid te kunnen laten zien. Spelen is mogelijk in onder meer het Engels, Duits en Frans.

Bekijk hier de trailer e zie wat je zoal kunt verwachten:

“Waar vindt je het prehistorische monument Stonehenge? Is dat in Egypte, Engeland, Griekenland of Noorwegen?” Weet jij het antwoord? Deze en vele andere kennisvragen kun je voor je kiezen krijgen.

Het hele gezin kan aan de slag met de familievragen. Je kunt met maximaal drie andere spelers in speltype Classic of ga de strijd aan in Versus voor spannende 2-tegen-2 gevechten. Heb je geen vrienden of familie paraat om het tegen op te nemen? Dan kun je ook online de strijd aan gaan. In de Twitch Mode spelen streamers met hun eigen kijkers en iedereen kan mee doen.

Trivial Pursuit Live! 2 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5 (via backward compatability), PlayStation 4, Xbox Series X | S (via backward compatability), Xbox One, en Stadia.

© 2022 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.