Het is haast weer tijd om de bordspellen van zolder te halen. Maar hoe krijg je gamers en dan specifiek World of Warcraft spelers zover om mee te doen? Schaf een exemplaar aan van de World of Warcraft Trivial Pursuit.

Het is de game om de ware kennis van World of Warcraft te testen, die van jezelf, je partner en jullie vrienden. Dit bordspel bevat 100 kaarten met in totaal 600 vragen. De vragen zijn verdeeld in verschillende categorie├źn en je kan ze tegenkomen met de volgende onderwerpen:- Game Geography,- Player Characters,- Lore,- Loot,- Villains,- Encounters!De dobbelsteen bevat de afbeeldingen van een baby Murloc, net als de pionnen die ook voorzien zijn van de baby Murloc look. De game kan je bestellen via de Blizzard Store voor $24.99 of via Amazon voor $24.95.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.