In het vorige avontuur van Emily ging ze trouwen. Dit bracht de nodige obstakels met zich mee en zo werd het een ware soap met elke week een aflevering om te kunnen spelen. In de opvolger Delicious Emily’s Honeymoon Cruise is het weer elke week een aflevering, waarmee je dus wel even zoet bent.

Naast Emily en kersverse hubby Patrick kom je ook familie en vrienden tegen tijdens een cruise die ze gaan maken. Via de Facebook pagina worden de fans op de hoogte gehouden en via de Gamehouse website kan je de afleveringenlijst volgen. Het belooft weer een mooi drama te gaan worden. Aan het einde van het seizoen heb je 90 speelbare levels verzameld. Volg jij de Honeymoon Cruise?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.