Heb jij een ontzettend grote algemene kennis en daag je graag vrienden uit? Vanaf morgen kan je Trivial Pursuit Live! op de console spelen en zo je kennis testen.

Het klassieke bordspel heeft een modern jasje gekregen en is omgetoverd tot een televisieshow, Trivial Pursuit Live!, met jou als deelnemer. Binnen de game heb je de bekende vragenrondes waarbij je jouw gekleurde partjes kan verdienen. Je kan de game met maximaal vier deelnemers spelen en je kennis testen in zeven verschillende spelrondes. In de spelronde Hot Seat moet je binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk goede antwoorden geven en bij Greedy Grap val je af wanneer je een fout antwoord geeft.

img_trivial_pursuit_03

img_trivial_pursuit_05

 

Om je vrienden ook een kans te geven kan je zelf de moeilijkheidsgraad bepalen en zijn er vier verschillende vragenformats. De meerkeuzevragen ken je vast nog uit de klassieke versie, maar er zijn ook vragen waarbij je uit 16 opties meerdere goede antwoorden moet kiezen, klinkt pittig! Met ruim 1200 vragen wordt het lastig om ze uit je hoofd te leren en is Trivial Pursuit Live! echt een uitdaging en de manier om te laten zien dat jij meer weet dan je vrienden, familie of spelers van over de hele wereld.

img_trivial_pursuit_02

img_trivial_pursuit_04

 

Trivial Pursuit Live! is vanaf morgen, 18 februari, verkrijgbaar via Xbox Marketplace voor Xbox One en Xbox 360 en via PlayStation Store voor PlayStation 4 en PlayStation 3. De Xbox One- en PlayStation 4-versies zijn verkrijgbaar voor €14,99 en de Xbox 360- en PlayStation3-versies voor €9,99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.