Dit jaar is het thema van Elfia Fair o.a. Game of Thrones en dat gaan we merken ook!

Niemand minder dan de acteur Josef Altin die in de serie Game of Thrones de rol van Pypar,  Pyp, vertegenwoordigd zal tijdens Elfia aanwezig zijn. De sympathieke acteur zal wat lezingen geven en uiteraard een signeersessie houden. In de serie zien we hem regelmatig voorbijkomen tot er in seizoen vier op een wrede wijze een einde aan zijn leven komt.

img_Elfia_Haarzuilens_2015_01

De Iron Throne zelf zal ook aanwezig zijn tijdens Elfia Haarzuilens. Je mag plaats nemen in deze 1.1 versie van de ijzeren troon en er wordt gratis een foto van je gemaakt! Heb jij het in je om je heerser te noemen van De Zeven Koninkrijken?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.