De legendarische fantasy kunstenaars Brian en Wendy Froud komen dit jaar naar Elfia Haarzuilens. Dit nieuws zorgde ervoor dat ik enthousiast door de woonkamer sprong.

Brian en Wendy Froud werden bekend met o.a. Dark Crystal, Labyrinth, boeken als ‘Good Faeries, Bad Faeries’ en de originele Star Wars Yoda (eerste films). Ze geven zowel op zaterdag als zondag lezingen en zullen ook op beide dagen een signeersessie houden. Je zal me dus op zaterdag rond zien lopen met een koffer boeken om te laten signeren door Brian en Wendy Froud. De artiesten staan erom bekend dat ze enthousiast met hun fans omgaan en in zijn voor een grapje. De laatste keer verscheen Brian in een roze tutu ik ben benieuwd hoe we ze dit keer mogen aantreffen!

img_Elfia_Haarzuilens_2015_02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.