We kijken wat series af met zijn allen, mede dankzij de komst van streamingsdiensten waaronder Netflix, Videoland en Amazon Prime. Aan alle series komt op den duur een einde en het is dan een kunst om daar een goed einde van te maken. Helaas zijn er genoeg series waarbij het einde zeer teleurstellend was. Onderzoeksbureau Onbuy.com heeft uitgezocht welke 10 “finales” er nu het meest teleurstellend waren.

Denk maar eens goed na: welk einde van een serie was voor jou het meest teleurstellend? Kijk vervolgens of de serie in de Top-10 is beland. Persoonlijk was toch wel Game of Thrones een dieptepunt wat betreft einde, maar er zijn natuurlijk series die hun laatste aflevering niet zo heel mooi hebben weten af te ronden. Prison Break zou wel eens een zeer goede tweede positie binnenhalen als ik persoonlijk antwoord zou moeten geven op deze vraag.

Daar gaan we dan: welke laatste afleveringen van series die we jaren gevolgd hebben kun je het beste gewoon overslaan?
1835 respondenten hebben antwoord gegeven op de prangende vraag: ‘Wat is het meest teleurstellende serie-einde?’

Nummer 1: Game of Thrones
Het was te verwachten. Game of Thrones staat met stip op 1! Maar liefst 87% van de respondenten geeft aan het meest teleurgesteld te zijn in het einde van Game of Thrones van álle series. Alle twists en complotten zorgden ervoor dat kijkers aan de buis gekluisterd zaten, maar het einde liep toch nét even anders.

Nummer 2: How I Met Your Mother
Na 9 seizoenen kwam How I Met Your Mother tot zijn einde. Over de laatste aflevering was maar liefst 54% niet te spreken. Toch een beduidende afstand met de nummer 1.

Nummer 3: Sherlock
42% van de fans is teleurgesteld in het einde van Sherlock. Toch verrassend dat zo’n slimme serie hun fans op het einde zo in de steek liet. De plot-twist zorgde toch voor een teleurstelling.

Kijkers waren het minst gefrustreerd door de eindes van The Vampire Diaries en How To Get Away With Murder. Vooral over de laatste willen wij nog niets weten, want hier staat the final season nog niet op Netflix (1 januari 2021 verwacht, red.)

In de lijst zien we verder nog Prison Break (een serie die had moeten stoppen na het hoogtepunt – oftewel seizoen 2), en Gossip Girl (dat einde viel toch wel mee?).

De complete lijst zie je onderstaand. Zijn jullie het met deze ranking eens?

Teleurstellende TV eindes

© Onbuy.com

One Comment on “Top 10 Meest Teleurstellende TV-Series-Finales”

  1. Great blog that have meaningful and insightful comments are more enjoyable, at least to me. Thanks for sharing such great information. It is really helpful to me. Keep sharing!. Uw informatie is erg interessant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.