Leun maar lekker achterover met je controller in je hand (of je muis natuurlijk wanneer je op de PC speelt). Dit is een game die je uiterst relaxed kunt gaan spelen, geen haast, enkel verdekken. Hoor de kalmte van de zee en geniet van de opkomende zon. Met deze game ga je volledig tot rust komen.

Vaar, klim, los op en verken de prachtige ruïnes van een ondergezonken stad in de opvolger van Submerged, getiteld Submerged: Hidden Depths. De game uit 2015 kon al vele fans rekenen, dus een vervolg kon zeker niet uitblijven. In de verdronken stad zie je nog de restanten van afbrokkelende toppen van wolkenkrabbers die zich karig staande proberen te houden boven de golven. Verlaten dorpen, want alle bewoners zijn gevlucht en worden nu bewoond door raadselachtige wezens. Onder de oceaan bevindt zich echter iets angstaanjagends.

Geniet hier alvast van de heerlijke trailer:

Vechten is er absoluut niet bij in deze game die ook nog eens vergezeld wordt door een schitterende soundtrack. Een third-person “relaxploration” game, zoals ze het zelf heel mooi verwoorden. Je neemt de rol aan van Miku of Taku. De één is vervloekt door een mysterieuze kracht waarvan ze zou willen dat ze hem eeuwig kon gebruiken, de ander is vastbesloten zich hier niet te laten verleiden. Gedurende de game krijg je de kans om mysterieuze relikwieën te verzamelen terwijl je speurt naar wat er nu echt precies is gebeurd in het bijzondere stadje.

Submerged: Hidden Depths verschijnt binnenkort op Steam, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 en PlayStation 5. Relaxen met een game, wordt volledig zen met deze opvolger van Submerged.

© 2017-2022 Uppercut Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.