Puzzelgames zijn leuk, maar het kan ook zo gezellig zijn om het puzzelen met iemand te delen! Neem bijvoorbeeld Portal of Ibb&Obb! Voeg maar weer eentje toe aan het rijtje, want Kinduo brengt weer eens een schattig puzzelend stel naar je beeldscherm.

In Kinduo proberen twee elementen terug naar huis te gaan, maar onderweg komen ze natuurlijk allerlei puzzels, obstakels en problemen tegen. Ze helpen elkaar door dozen te verschuiven, dingen op te blazen, elektriciteit te gebruiken, ijs te breken en objecten met elkaar te verbinden. Schattig toch? De game heeft geen vijanden (behalve die knap lastige puzzels natuurlijk), dus dat maakt de game vrij ontspannend. Er lopen geen timers, er zijn geen gevaarlijke toestanden. Enkel een schattig pixelart duo wat gewoon weer terug naar huis wil.


De game is ontwikkeld door Nibb Games, die al verschillende puzzel- en avontuurgames op hun naam hebben staan en ze hebben nog een co-op game in ontwikkeling genaamd Pets at Work. Kinduo kan daar nu met veel plezier aan toegevoegd worden.

Kinduo kun je in principe alleen spelen, maar als er dan toch twee personages zijn kun je maar beter de optie geven om samen te spelen! Daarom is er de offline co-op functie, zodat je lekker met je maatje kunt puzzelen. Beide personages hebben hun persoonlijke eigenschappen waardoor ze elkaar nodig hebben om alle puzzels op te lossen. Echte vriendschap!

Kinduo is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Xbox One en Series X|S en PlayStation 4 en PlayStation 5 voor €4,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.