Dit vreselijk koude en natte seizoen kunnen we wel wat warmte gebruiken toch? De Zomerse Carnavalsmode Kit voor De Sims 4 brengt de warmte naar de winter!

Carnaval is een van de grootste feesten van de wereld en dan heb ik het dus niet over Nederlands carnaval, maar over Carnaval in Brazilië. Tijd dat Sims zich ook kunnen mengen in deze feestelijkheden, maar dan heb je wel bijpassende kleding nodig! Daarvoor zijn de makers samen gaan werken met Pabllo Vittar, een Braziliaanse singer-songwriter, actrice, danseres, model en drag queen. Ze stond in Time Magazine‘s in de lijst van Next Generation Leaders en moedigt iedereen aan om zichzelf te zijn. Ze weet alles van extravagante kleding met veel kleur en persoonlijkheid, dus dit is een mooi partnerschap met een game die er net als Pabllo naar streeft om iedereen zichzelf te kunnen laten zijn.

“Carnaval is een feest dat mensen uit de hele wereld verenigt”, aldus Pabllo Vittar. “Met carnaval volstaat een basic outfit niet. Carnaval staat voor plezier en vreugde, voor een moment waarbij mensen hun frustraties voor de rest van het jaar eventjes opzij kunnen zetten. Je moet een extravagante look hebben, veel aandacht trekken en vooral veel schitteren. Deze Kit zit boordevol dingen die je daarbij helpen. Elke speler zal zichzelf zijn in de game, want er zijn een heleboel outfits en accessoires waarmee je absoluut de show zult stelen!”

In totaal zijn er 26 nieuwe items in Creëer-een-Sim te vinden. Bij de vrouwelijke kleding 5 outfits, 4 shorts/rokken en 3 tops. Bij de mannelijke kleding 2 outfits, 4 tops en 1 short. Dan zijn er nog 2 nieuwe soorten oogmake-up, 1 set nagels en 4 nieuwe accessoires. Alle items zijn ontzettend kleurrijk en hebben veel verschillende variaties, waardoor je het vrij goed naar eigen smaak kunt aanpassen. Ik ben misschien wat minder van de super felle kleuren, dus ik zou dan meer voor de wat rustigere combinaties kiezen. Er zit zelfs zwart en wit tussen, dus voor ieder wat wils. Ik had ook gehoopt op bijpassende schoenen, maar die zaten er helaas niet bij. Gelukkig is het allemaal goed te combineren met bestaande kledingstukken.

Mocht je liever niet zoveel nieuwe kledingstukken willen, dan kun je ook gewoon gebruik maken van de iets meer basic carnavalsaccessoire die met de laatste gratis update is meegeleverd, een vrolijk carnavalsmasker. En geheel bijpassend kun je heerlijke Braziliaanse gerechten klaarmaken terwijl je ondertussen naar Pabllo Vittar’s dancehit ‘Buzina’ luistert op de Carnavalzender van je radio. In maart wordt het nog aangevuld met een kunstwerk van de Braziliaanse kunstenaar Lanó.

Alena’s Oordeel
Het is een heerlijk kleurrijke kit die mij in ieder geval weer even het gevoel van zomer geeft en die is met al die regen echt wel welkom. Het pakket geeft veel mogelijkheden om kledingstijlen met elkaar te mixen en combineert goed met elkaar en andere kledingstukken. Ook de accessoires zijn erg kleurrijk en vrolijk! Ik mis dan nog wel een beetje de optie om een groot carnavalsfeest te vieren in de stad. Ik kan het pakket zeker aanraden als je op zoek bent naar wat betere feestkleding die lekker veel huid laat zien! De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is nu verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One voor €4,99.

+ Veel kleurvariatie
+ Feestelijk, zomers en passend bij thema

– Geen bijpassend feest (bijvoorbeeld op een plaza)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.