Kao the Kangaroo draait al wat jaartjes mee. In 2000 maakte hij zijn opwachting op de PC, Dreamcast en Game Boy Advance. Behoorlijk wat jaren later staat ons een gloednieuw avontuur van de kangoeroe met bokshandschoenen aan op ons te wachten. Vergezel Kao op zijn grootste avontuur tot dusver!

Fans van het eerste uur keken al reikhalzend uit naar een gloednieuw avontuur en met #BringKaoBack supporten ze de makers om een nieuwe game te maken en met succes! Sinds 2020 stond er al een ‘Loading… Please Wait’ bericht en nu eindelijk is daar de bevestiging dat er op zeker een compleet nieuwe game verschijnt en de legende dus terugkeert.

In Kao the Kangaroo ga je op zoek naar zijn vermiste zusje en dien je het mysterie op te lossen van zijn verloren vader. Hij zal de wereld rond moeten reizen en hierbij beroemde vecht-meesters, die door een duistere kracht beïnvloed zijn, dienen te confronteren. Samen met zijn compagnon Walt zal hij leren niet alleen een goede vechter te worden, maar ook één die zijn koppie goed kan gebruiken. Het draait niet alleen om er op los vechten, maar ook oude vriendschappen te herstellen. Dit alles om de ultieme vijand: de Eternal Warrior te verhaal. Of hij zal slagen is compleet aan jou!

Bekijk de aankondigingstrailer hier:

De heerlijke klassieke platformer Kao the Kangaroo wordt aankomende uitgebracht voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, en Nintendo Switch

©2020 by Tate Multimedia S.A. All rights reserved. Kao the Kangaroo logo is a registered Trademark of Tate Multimedia S.A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.