Een mond vol is het: Warhammer 40,000®: Chaos Gate – Daemonhunters. De turn-based tactical RPG is een samenwerking tussen Frontier en Games Workshop en zal op 5 mei 2022 het daglicht zien. De die-hard fans kunnen echter nu al pre-orderen met als cadeautje een leuke bonus.

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters is een filmische en tactische turn-based RPG. Als speler bestuur je een team van genetisch verbeterde Space Marines bekend als de Grey Knights in hun pogingen om de krachten van Chaos te zuiveren en de verspreiding van de Bloom, een galaxy-overspannende daemonische plaag, te stoppen! Vanuit hun mobiele uitvalsbasis, het Baleful Edict, zullen spelers beslissen welke planeten standhouden en welke moeten vallen tijdens de inspanningen van de Grey Knights om de bloeiende Bloom-dreiging te onderdrukken. Spannend belooft het zeker te worden.

Bekijk de spannende trailer hier:


Niemand minder dan acteur Andy Serkis (The Lord of the Rings, the Planet of the Apes trilogy, The Batman) heeft zijn stem geleend aan Vardan Kai, de Grand Master en Steward van de Armoury in de campagne van de game.

Wanneer je een pre-order plaatst voor de game op Steam of de Epic Games Store krijg je maar liefst twee exclusieve in-game items. Te weten: krachtige relikwieën uit de heilige gewelven vanuit de diepte van de Citadel van Titan. Het gaat hier om de oude tome Domina Liber Daemonica en de eeuwen-oude Destroyer van Crys’yllix Daemonhammer. De items kunnen aan iedere Grey Knight uitgerust worden.

Vanaf 5 mei is Warhammer 40,000®: Chaos Gate – Daemonhunters te spelen op de PC via Steam en de Epic Games Store.

© Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. All rights reserved to their respective owners.

© ‘Frontier’, ‘Frontier Foundry’ and the Frontier logo are trademarks of Frontier Developments plc. All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.