Escape Rooms, we kunnen er absoluut geen genoeg van krijgen. Gelukkig weet Identity Games ons keer op keer te verblijden met nieuwe breinbrekers. In september kunnen we met het nieuwste avontuur aan de slag in een race tegen de klok om op tijd te kunnen ontsnappen, namelijk met Escape Room The Game: Time Travel!

Teamwork is waar het om draait met Escape Rooms, want je werkt immers samen om dat ene doel te bereiken en dat is de Escape Room binnen de tijd voltooien. In Escape Room The Game: Time Travel reis je door de tijd. Je helpt professor Jura met haar tijdmachine en als je de missie goed volbrengt reis je naar zowel het verleden als het heden. Zet die hersenen aan het werk, los de puzzels op en vindt de verborgen aanwijzingen binnen de 60 minuten. Denk snel na, maar vergeet niet je hoofd koel te houden, immers kun je snel een verborgen aanwijzing over het hoofd zien.Wanneer je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld dan is het toch echt eens de hoogste tijd om hiervoor tijd vrij te maken, want een spel als deze is een beleving an sich. Je moet deze tijdreis van maximaal 60 minuten natuurlijk wel even aan durven.

Het verhaal is als volgt: “Je hebt zojuist vernomen dat je geschiedenisleraar, professor Jura, zijn privéleven wijdt aan een strijd met de kwaadaardige superschurk Dr. Quarks. Hij wil de stad Lockholm overnemen, wat professor Jura probeert te voorkomen. Maar nu worden de zaken serieus en heeft de professor jouw hulp nodig, voordat Quarks haar geheime lab aanvalt. Je hebt maar 60 minuten om dat lab te vinden en uit te zoeken hoe je de tijdmachine kunt starten.

Als deze missie slaagt stap je in de tijdmachine. Maar lukt het je om op het juiste moment te landen? En wat gebeurt er daarna? Want je hebt nog maar 60 minuten kristalenergie dus je moet snel denken en beslissingen nemen voordat je vast komt te zitten in het verleden. Tot slot land je in de toekomst, waar je meteen in een penibele situatie komt te zitten. Lukt het jou en je team om Dokter Quarks tegen te houden?”

Nogmaals, wie durft er vanaf september te ontsnappen met Escape Room The Game: Time Travel?! De Escape Room ligt vanaf september in de winkels voor rond de €30,- en is geschikt voor 3 tot 5 personen in de leeftijd vanaf 10 jaar.

©  Media Tornado
©  Identity Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.