Met al dat thuiszitten en al die series die je languit op de bank aan het kijken bent op één van de vele streamingsplatforms vergeet je wel eens dat je brein wel eens een flinke boost kan gebruiken. Identity Games, bekend van de vele Escape Room the Game- releases heeft daar wat op bedacht: een challenge wel te verstaan. Los zo veel mogelijk raadsels op binnen 10 minuten. Wie durft zijn / haar brain te trainen?

Escape Rooms zijn mega-populair en zorgen voor het nodige vertier in corona-tijden. Identity Games heeft de afgelopen tijd al meer geexperimenteerd in Escape Rooms met een twist. Eerder schreven we al over de Escape Room puzzel Secret of the Scientist (hier terug te lezen). Nu brengen ze binnenkort een nieuwe variant op Escape Rooms uit, namelijk een heuse challenge! Ga solo of met tot 3 vrienden vanaf 16 jaar corona-proof de strijd aan in Escape Room the Game: Challenge. Uiteraard is het ongetwijfeld ook mogelijk om deze challenge te spelen via Discord of Zoom. Los binnen 10 minuten zoveel mogelijk raadsels op en win! Lukt het jou om helder na te denken onder tijdsdruk? Bewijs het maar!

“Je bent opgesloten door een genie, zonder hoop op vrijlating. Of is er toch wel hoop…? Hij laat je gaan als je kunt bewijzen dat je het waard bent! Laat zien dat je rustig kunt blijven onder druk en los binnen 10 minuten zo veel mogelijk puzzels op; alleen dan maak je kans om dit te overleven… Speel alleen of in teamverband en ontrafel onder tijdsdruk de raadsels, terwijl de seconden wegtikken…”

Ben je nu meteen verknocht? Goed nieuws, want er liggen meteen twee verschillende versies in de winkel. Ieder spel bevat maar liefst 48 brainteasers om die breinen flink te laten kraken.

Escape Room the Game: Challenge ligt vanaf 31 mei in de winkels van Kruidvat. Voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten, want een spelletje kost je slechts €4,99. Zet je brein aan het werk en hoeveel puzzels weet jij binnen 10 minuten te kraken?

© Identity Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.