Liefhebber van puzzelen én van Escape Rooms? Indien het antwoord ‘ja’ is dan kun je je hart ophalen met een Escape Room Puzzel. Spellenuitgever Identity Games komt met de allereerste legpuzzel gebaseerd op de populaire Escape Room the Game- spellen. Een combinatie van elementen uit een Escape Room met een legpuzzel, wie wil dat nu niet uitproberen? Het mooie is ook nog eens dat je ze zowel alleen als samen met iemand anders kunt spelen. We like!

De populaire Escape Room the Game spellen zijn je wellicht niet onbekend. Inmiddels liggen er al vele versies in de winkel en zeker in deze tijd is het de ideale manier om je tijd op te vullen en tegelijkertijd te rennen tegen de tijd om op tijd te ontsnappen. Zo zijn er al de basisversie, de tweede basisversie, en de Jumanji-editie op de markt verschenen. Inmiddels zijn er vele uitbreidingen te koop, maar ook versies die speciaal voor twee spelers zijn gemaakt.

Een kruising tussen een Escape Room en een legpuzzel zijn wij natuurlijk allemaal wel benieuwd naar. In Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist ontrafel je puzzelstukje voor puzzelstukje het mysterie.  Verken een mysterieus huis en ontdek de geheimen die het bevat. Je wordt begeleid door een verhaal, je maakt een puzzel en speelt zo nieuwe stukjes vrij door raadsels op te lossen en de code te ontcijferen. In de doos tref je meerdere vakken met puzzelstukjes aan en diverse andere spelonderdelen. Heb je een code gekraakt dan mag je je wel vervolgen en een nieuw stukje van de puzzel oplossen. Wanneer je liever zonder tijdsdruk speelt speel je het spel gewoon in de Puzzel Modes. In de Escape Room Modus gaat de timer in en is het de bedoeling de beste score te halen. Spannend belooft het absoluut te worden!

De allereerste Escape Room Puzzel, getiteld Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist, ligt vanaf 24 december in de winkel. Rennen dus op die dag wanneer je deze puzzel als een perfect cadeau voor onder de boom beschouwt. Puzzelaars en doordenkers vanaf 16 jaar kunnen alleen of samen hun brein laten kraken boven deze puzzel. De verkoopadviesprijs is €14,95.

© Identity Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.